Digidays, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü tarafından 2017 yılında Dijital Pazarlama İletişimi Haftası adıyla başlayan ve sonraki yıllar Dijital Pazarlama İletişimi Günleri kısaca Digidays ismiyle gerçekleştirilen bir üniversite etkinliğidir.  Etkinliğin ilk amacı üniversitemiz öğrencilerini dijital pazarlama iletişimi alanındaki usta isimlerle buluşturmak ve sektör tecrübelerinden yararlandırmak olmuştur. 2021 yılından itibaren Digidays kapsamını değişen dünyaya uygun şekilde dijital iletişim ekseninde genişletmiştir. Dijital iletişim dünyasındaki en yeni, en güncel  bilgileri merakla takip eden herkesi sektörün usta isimleri ile  buluşmalarına imkan veren  Digidays’e bekleriz.